Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Tallinn {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Tallinn

Vill du inte bara trampa runt på museer och i medeltida kyrkor kan du förutom cykelturer, stadsturer, havsturer, lunchturer och middagsturer även se fram emot turer som kanske får ditt nackhår att resa sig, till exempel spionageturer och spökturer. Du kan dessutom testa likör och vin eller varför inte leka upptäcktsresande och ge dig ut på spårning av vilda djur?

I Tallinn finns alltid saker att göra. Känn historiens vingslag och upplev hur det förflutna har stannat upp i olika tidsperioder. Besök någon av de vackra gamla kyrkogårdarna som ofta ligger inbäddade i fantastiska gröna skogar och ger dig en inblick i samhällets historia, promenera sedan genom Rotermannkvarteret för att uppleva vart staden är
+

på väg i dag. Du kan också hyra en cykel och ge dig ut till någon av Tallinns stränder, strandpromenader och sköna grönområden. Här finns även massor av marknader, festivaler, konserter, utställningar och mässor av olika slag.

Tallinn har en gammal tradition av spa och under åren har det utvecklats till en stor kurort. Här är det är prisvärt med både vistelser, skönhetsbehandlingar, manikyr och massage.

Valt flyg
WEEKENDRESA TALLINN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.