Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA DUBAI {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 6 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Paketresa till Dubai

Skippa de turistiskt tillrättalagda jeep- och kamelturerna ute i öknen och gör som dubaiborna själva. Ta dig till Al Marmoums kamelkapplöpningsbana och se hur kamelerna försvinner bortom horisonten, för att plötsligt åter komma stormande med en otrolig fart! Även den enorma hästanläggningen Meydan är väl värd ett besök för att se sheikernas dyrgripar till hästar spränga förbi.

Vill du ägna dig åt en genuinare form av shopping än att köpa designerkläder i Mall of Arabia eller kryddor i souken, satsa på det otippat intressanta området Al Quoz - som döljer mängder med konstgallerier och hantverkare bakom sin tråkigt industriella fasad. Kolla också in det lokala projektet
+

Art in the Citys "ArtBus" som erbjuder bussturer till stadens för tillfället hetaste scener och alternativa happenings. Och du - det är gratis! Andra saker att göra i Dubai än att bo på världens lyxigaste hotell och åka skidor i världens första skidbacke inomhus, är att upptäcka det väl förborgade, rökelsedoftande indiska kvarteret i området Bur Dubai.

 

 

 

Valt flyg
PAKETRESA DUBAI. FLYG / 6 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.