Annons:
Flyg + hotell = Smart

WEEKENDRESA MARSEILLE {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

WEEKEND I MARSEILLE

Marseille är Frankrikes näst största stad och landets största hamnstad. Hamnen är en mycket populär plats och har varit viktig ända sedan antiken. Boka din weekend till Marseille för att uppleva historiska gränder, vacker arkitektur och fina stränder.

Marseille är lite av ett centrum för kultur. Staden har flera museer och vill du få en bra inblick i stadens historia rekommenderar vi ett besök på Marseilles historiska museum. Är du intresserad av det franska modet genom tiderna ska du absolut besöka Musée de la Mode.

För den shoppingintresserade, är ett tips att bege sig till 6 arrondissementet, där du hittar både stora modekedjor och små specialbutiker.

Utanför Marseille finns
+

flera öar, dit du kan ta dig med färja från den gamla hamnen, Vieux-Port. På en av öarna hittar du Chateau d'If – borgen som blev fängelse för romanfiguren Greven av Monte Cristo.

Även om fiskrätter dominerar restaurangmenyerna, är det aldrig svårt att hitta ett matställe som passar. Här serveras mat från i princip hela världen. En klassiker i det marseilliska köket är en riktigt god Bouillabaisse – en fisksoppa som serveras med rouille, vilket är en vitlöks- och chilimajonnäs.

Barkulturen är en stor del av Marseille och oavsett om du väljer att ta ett glas i eftermiddagssolen eller om du hänger ute hela kvällen finns ett enormt utbud.

-
Valt flyg
WEEKENDRESA MARSEILLE. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.