Flyg + hotell = Smart

LYXWEEKEND PARIS {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS.

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I PARIS

Att bo på lyxhotell i Paris betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Paris och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

Förutom att sova gott så kan du göra smaklökarna mer än nöjda på ett av världens främsta matresmål. Här finns över 70 restauranger belönade med Michelin-stjärnor och ett bra tips är att boka bord. Vill du
+

både äta gott och uppleva den franska huvudstadens största sevärdhet ska du besöka Le Jules Verne som ligger Eiffeltornets andra nivå. Att ta en flodkryssning på Seine och uppleva ett upplyst Paris från båt är en annan guldkantad höjdpunkt. Den mest exklusiva shoppingen med Louis Vuitton, Gucci och Dolce&Gabbana i spetsen väntar på paradgatan Champs-Élysées och modegatan Avenue Montaigne. Och lyx för själen – köp en kartong med macarons och sätt dig i en av stadens gröna parker. 

Valt flyg
LYXWEEKEND PARIS. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.