Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Paris {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend Paris

I lustfyllda Paris finns saker att göra i varje "arrondissement" och när du rör dig mellan dem möts du av nya intryck vare sig du färdas via Metron eller till fots. Paris är fullt av sensationer för alla smaker, där man vill smaka på allt - från vitlöksdoftande grytor till förbjudna frukter.

Paris är staden där du kan vakna till gatumarknadens kaos, där parisare passerar dig med toppfyllda Vougekassar vid lunch och kvällens middag aldrig tar slut- lokalbefolkningen beställer inte ens förrätten innan nio på kvällen.

Vill du ha minnen du är ensam om är det inte svårt att hitta platser där man slipper turistmyller. När folk trängs för att studera Notre Dames tjusiga
+

framsida kan man istället kolla in hennes bakre dito med en bit chokladmousse på Île de la Cité. Den ofattbara utsikten från Sacré-Cœur, liksom Montmartres backiga gränder är ett måste, men stanna inte där utan leta dig till den stora kullens baksida, där de mer genomtänkta krogarna och barerna - och fransmännen - finns. Och glöm inte att den lokala sportbarens överdådiga panini kan bräcka vilken på-ytan-tjusiga escargotrestaurang som helst.

 

 

Valt flyg
WEEKENDRESA PARIS. Flyg / 3 hotellnätter
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.