Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Aten {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Aten

När du är i Aten är det omöjligt att inte känna historiens vingslag. Ändå är staden modern och ständigt växande vilket gör den motsägelsefull och spännande. En promenad upp på toppen av Akropolis är obligatorisk vid varje besök. På vägen upp passerar du bland annat resterna av Dionysosteatern som började byggas 300 år f.Kr. Med plats för 5000 åskådare används den än idag för utomhuskonserter. Den stora klippan med Partenontemplet på toppen vakar över Atens moderna centrum med stora klädkedjor och märkesboutiqer. På Akropolis nordsluttning finner du den gamla stadsdelen Plaka med sina souvenirbutiker, tavernor, kaféer och musikklubbar. Trots Atens storlek känns
+

staden alltid välkomnande och familjär.

-
Vy över Acropolis i Aten
Valt flyg
WEEKENDRESA ATEN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.