Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Chaniakusten {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Chaniakusten

Längs den milslånga stranden väster om Chania stad finns ett pärlband av små semesterorter: Platanias, Agia Marina, Chryssi Akti, Kalamaki, Maleme, Gerani och Kato Daratso. Chania stad eller Platanias passar dig som vill ha mycket liv och rörelse. Här finns det gott om butiker, restauranger och barer. Övriga orter är lugnare med fokus på sol och bad.

Bakom Chaniakusten höjer sig grönskande kullar. Här är det populärt att vandra eller cykla. I de små byarna som ligger omgivna av olivlundar kan du stanna till och äta lunch på en lokal taverna.

Kreta är en stor, naturskön ö med fantastiska stränder, mysiga byar och antik kultur. Uppe i Lefka Ori-bergen på västra Kreta ligger den
+

storslagna Samariaravinen. Vi rekommenderar att du hyr en bil och upplever mer av Kreta under din vistelse.

 

-
Vy över hamnen i Chania
Valt flyg
PAKETRESA CHANIAKUSTEN. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.