Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Heraklionkusten {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Heraklionkusten - klassiskt resmål på Kreta

Längs Heraklionkusten ligger flera semesterorter. En av dessa är charmiga, medelstora staden Rethymnon.  Den milslånga sandstranden börjar mitt i staden och längs strandpromenaden hittar du trevliga restauranger och uteserveringar.  Rethymnons gamla stadsdelar är en blandning av venetiansk, turkisk och grekisk arkitektur. Fiskehamnen från 1200-talet är Kretas vackraste. Utanför Rethymnon ligger många härliga små byar där du finner ett lugnare tempo.  

Kreta är en stor, naturskön ö med fantastiska stränder, mysiga byar och antik kultur. Uppe i Lefka Ori-bergen på västra Kreta ligger den storslagna Samariaravinen. Vi rekommenderar att du hyr en bil och upplever mer av Kreta under din vistelse.

Staden Rethymnon på Heraklionkusten
Valt flyg
PAKETRESA HERAKLIONKUSTEN. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.