Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA GOA {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 9 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

GOA — INDIEN LIGHT

Före detta portugisisk koloni, hemvist för hippies, paradis för soltörstande resenärer. Välkommen att boka en paketresa till Goa, en perfekt mjukstart för dig som är nyfiken på Indien.

Här finns allt som är Indien men också en känsla av Europa eftersom Goa var en portugisisk koloni i över 400 år, ända fram till 1961. I Goa serverar många restauranger fläskkött och här kan du dricka portvin - inget du normalt hittar i resten av landet.

Länge var Goa mest känt för sina hippiemarknader och månskenspartyn. Numera blandas backpackers med charterturister under strandparasollerna. Men trots ett ökat tryck från turistindustrin har Goa lyckats behålla sin charm. Den indiska delstaten
+

rymmer ändlösa stränder, vackra tempel, heliga män, kor på gatorna, kryddstark mat och vajande palmer. Kort sagt, Goa bjuder ständigt på nya intryck, dofter och smaker. 

Här är avstånden dessutom små och du kan ta dig från norra till södra delen, och tillbaka, under en dagsutflykt. Den södra delen av Goa har färre turister och det är här du hittar de finaste stränderna, däribland vackra Palolem.

Att gå på marknad är ett måste under din resa till Goa. Mest känd är Saturday Night Market i Anjuna. Gör gärna också en utflykt till den gamla kolonialhuvudstaden Old Goa med sina vindlande gränder. 

-
Solnedgång vid stranden i Goa
Valt flyg
PAKETRESA GOA. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.