Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA BALI {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 10 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

YOGA OCH SURFING PÅ BALI

Paradiset Bali är en av de populäraste öarna i Indonesien. Bokar du en paketresa till Bali har du en spännande resa att se fram emot. Hit reser turister från hela världen varje år för surfing och nöjesliv men även för ren avkoppling. Bali är en populär ö för yogaentusiaster - hitta din strand och starta varje morgon med yoga i soluppgången.  

Det finns flera orter att välja mellan, lite beroende på vad du är ute efter på din resa. Önskar du ett pulserande nattliv, shopping och strandhäng är Kuta den perfekta orten för dig. Vill du ha en barnvänlig ort med långgrunda stränder så är det Sanur du ska åka till.
+

För lyxiga restauranger och vackra stränder bör du resa till Nusa Dua. Självklart kan du uppleva flera av orterna på Bali då det är smidigt att ta sig runt på ön för en billig peng.

Klimatet på Bali är tropiskt och högsäsongen är från april till oktober. På din paketresa till Bali har du möjlighet att upptäcka allt från orörda stränder och spännande hindutempel till mysiga byar och gästvänliga människor. Du har även möjlighet att ta dig till de vackra Giliöarna som många brukar kombinera med sin resa till Bali.

-
Templet Pura UIun Danu Bratan på Bali
Valt flyg
PAKETRESA BALI. FLYG / 10 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.