Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA BALI {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 8 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

YOGA OCH SURFING PÅ BALI

Boka en paketresa till Bali och få en riktig paradissemester. Här möts du av grönskande risfält, höga vulkanberg och vackra tempel. Bali ligger i Indonesien och är en av de landets mest populära öar.

Stranden spelar en central roll på Bali och många av dem är orörda och perfekta för yogapass och meditation i soluppgången. Ön kan dessutom stoltsera med vågor i världsklass – detta är ett paradis för den erfarne surfaren. Men även för dig som är nyfiken! Vill du prova sporten för första gången? Här finns det mängder av surfskolor och surfcamps.

Avstånden på Bali är små men områdena skiljer sig åt en hel del. Kuta är mest
+

känt och passar dig som vill ha nattliv, shopping och strandhäng. Välj Sanur för långgrunda stränder och halvön Nusa Dua för lyxrestauranger. Ubud är öns konstcentrum som lockar dessutom med många lyxhotell.

Bali har tropiskt klimat och högsäsong i perioden april–oktober och passar perfekt om du är ute efter en lite mer exotisk sommarsemester. Ett tips är att kombinera Bali med de vackra Giliöarna.

Valt flyg
PAKETRESA BALI. FLYG / 8 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.