Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Dublin {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Dublin

Irländarna är ett öppet och avslappnat folk som tar väl hand om sina besökare. I den här lilla huvudstaden, hittar du klassiska pubar och mysiga shoppingstråk. Hälften av befolkningen i staden är under 25 år och det syns. Det finns mängder av restauranger och pubar. Det bästa är ändå nattlivet, som är fantastiskt, vilket gör Dublin till ett perfekt resemål för en weekend!

Om du vill känna den äkta irländska känslan hänger du på puben. Med en Guinness i handen och vänner runt omkring dig, roar du dig som en äkta Dublinbo. Vill du slippa betala i överkant så skippar du populära Tempel Bar och går till The Porterhouse på Parliment Street, istället. Pröva
+

en utsökt Oyster Stout, gjord på äkta ostron, till din irländska gryta. Mer Irland än så blir det inte.

En av alla de saker du kan göra i Dublin är att se den litterära staden. Ta först en promenad på Trinity College. På det klassiska lärosätet studerade författarna Oscar Wilde och Samuel Beckett. Gå gärna en söndag förmiddag, innan studenterna dyker upp, så får du mer lugn och ro. Korsa sedan floden Liffy och titta in på the Winding Stair, den äldsta bokhandeln i Dublin. Bokhandeln har en unik atmosfär och här hittar både nya och second-hand böcker.

Välkända Temple Bar i Dublin
Valt flyg
WEEKENDRESA DUBLIN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.