Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Reykjavik {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 4 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Reykjavik

Sagolika Reykjavik är världens nordligaste huvudstad och utgångspunkten för de flesta turister som reser till Island och vill upptäcka allt vad landet har att erbjuda. Trots att det är en relativt liten stad, så finns det här en mängd restauranger, barer, nattklubbar och aktiviteter. Gör ett besök vid den unika kyrkan Hallgrimskirkja, eller lär dig mer om islänningarnas historia på friluftsmuséet Árbæjarsafn. Framåt kvällen passar det utmärkt med en god middag på någon trevlig restaurang som serverar typiska isländska fisk-, lamm- och skaldjursrätter. Reykjavik sägs även vara en av Europas bästa partystäder, är du manad kan du senare ge dig ut i det vilda nattlivet och testa
+

på stadens breda klubbutbud. Även om det kryllar av trendiga butiker så är shoppingen här ganska dyr, men däremot kan du göra riktiga fynd på den stora loppisen i hamnen.

Det bästa med Reykjavik är ändå att det är utgångspunkt för Islands alla magiska utflyktsmål såsom Blå lagunen, geotermiska området Geysir och valskådning utmed den isländska kusten. Åker du ut på den isländska landsbygden har du även möjlighet att få se det spektakulära norrskenet, detta är minst sagt en oförglömlig upplevelse.

 

-
Vy över Reykjavik
Valt flyg
WEEKENDRESA REYKJAVIK. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.