Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Florens {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 Hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Florens

Ett tips slår alla andra vad gäller Florens: packa bekväma skor. Även om stadens museer och kyrkor tillhör världens absolut främsta sevärdheter, är det när du vandrar längs gator och torg som du möter Florens ojämförligt vackra själ. Glöm den dyra frukosten på Piazza della Signoria. Köp en varm foccacia från en gatuförsäljare, sätt dig på muren som löper längs floden Arno och njut av morgonsolen medan du ser folkmyllret vimla förbi smyckesförsäljarna på Ponte Vecchio.

I Florens numreras husen enligt två olika system, så håll koll på gatuskyltarna! Röda nummer signalerar att huset inrymmer ett företag. Svarta nummer är privata bostäder.
+

Spana efter de röda numren bortom turiststråken på andra sidan floden Arno, i Oltrarno, och upptäck allt från bokbindare och snickare till lokala vinimportörer. Och när det är dags att vila fötterna... sjunk ned i en skön fåtölj i bokaffären/caféet/musikscenen La Cité, öppet från arla morgon ända till sena natten!

Via Tornabouni är Florens shoppinggata nr 1. Här ligger de mest spektakulära modehusen och - för alla kulturella fashionistas - Salvatore Ferragamos skomuseum. Andra saker att göra i det moderna Florens, är att ta dig till den 6 000 kvadratmeter stora före detta tågstationen Leopolda. Här kan du fynda bland morgondagens stjärndesigners vid studentutställningar!

Valt flyg
WEEKENDRESA FLORENS. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.