Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Milano {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Milano

Här kretsar mycket av det sociala livet kring Happy hour. Då går milaneserna ut och träffar vänner över en drink eller en bit mat. Det är också en fråga om status: "Säg mig vart du går, och jag ska säga dig vem du är". Staden beskrivs ofta just som trendig modestad. Handla kläder från exklusiva märken som Gucci, Prada och Armani. Eller njut av en caffè latte medan du studerar alla modelejon på Quadrilateri d'Oro. Milano har dock mycket mer att erbjuda än shopping. Här finns ett rikt kulturliv. Saker du kan göra är att gå på opera på det berömda operahuset La Scala, eller se Leonardo da Vinci's Nattvarden.

En annan sevärdhet är Domkyrkan vid Piazza del
+

Duomo. Gå upp de 250 trappstegen för en makalös utsikt över staden. Vi rekommenderar att du undviker de turistiga restaurangerna kring el Duomo. Bege dig istället till Navigli, stadens gamla kanalsystem där du hittar lokala restauranger som är betydligt intressantare och snällare för din plånbok. För fotbollsälskaren är ett fotbolls-derby på San Siro ett måste. Men inget besök i Milano är komplett förrän man upplevt kultur- och nöjeslivet. Roa dig på nattklubb, gå på jazzkonsert eller se en operaföreställning. I Milano finns något för alla smaker boka din weekendresa idag!

Valt flyg
WEEKENDRESA MILANO. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.