Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Pisa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Nöjesliv och mäktiga byggnader i Pisa

I Toscana ligger de välbevarade medeltida städerna utspridda över gröna kullar och det kan för en besökare tyckas svårt att veta vilket resmål man ska välja. Då har vi ett tips, börja med en weekendresa till Pisa. Här finns en flygplats (som ligger en dryg kilometer från Pisa – du slipper alltså omständliga transferresor), det berömda lutande tornet och en vacker stadskärna. Slink gärna in på någon av stadens många restauranger där servitörer ilar mellan borden för att servera rykande tallrikar som doftar av toscansk mattradition och Medelhavets läckerheter.

En weekend i Pisa tarvar självklart också ett besök på Piazza dei Miracoli - utan tvekan en plats att ta till
+

sitt hjärta. Beundra världens mest kända arkitekturfiasko  - det lutande tornet – och ta den klassiska jag-stöttar-tornet-med-mina-händer-fotografiet. Här finns också den magnifika katedralen, dopkyrkan och kyrkogården Camposanto.  

Att Pisa är en universitetsstad märks förstås på stadens uteliv. Leta upp torgen Piazza delle Vettovaglie eller Piazza Chiara Gambacorti under din resa och slå dig ner på en uteservering med en pizza eller en hemgjord gelato (glass). Njut av torgens vackra miljöer och de livliga samtalen som böljar mellan borden medan stjärnorna tänds över Pisas natthimmel. 

Valt flyg
WEEKENDRESA PISA. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.