Flyg + hotell = Smart

LYXWEEKEND ROM {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS.

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I ROM

Att bo på lyxhotell i Rom betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Rom och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

Bo bäst och fortsätt sedan semestern i samma anda. Roms mest exklusiva shopping finns runt Spanska trappan, först och främst på Via Condotti. Här väntar märken som Gucci, Versace och Louis Vuitton. Det italienska köket är känt över hela
+

världen och Rom har många Michelinmärkta restauranger. De kanske bästa ligger längs Via Veneto och på Piazza Navona. För vardagslyx ska du leta upp en gelateria och njuta av italiensk glass gjord på äkta råvaror. Önska dig sedan guld och gröna skogar vid fontänen Fontana di Trevi. Efter en lång dag bland sevärdheter som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon och Vatikanstaten kan du ta en picknick i en av stadens vackraste gröna parker Villa Borghese.

Valt flyg
LYXWEEKEND ROM. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.