Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Rom {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Rom

Att Rom passar alla som frossar i mat, historia eller shopping är känt, och att staden erbjuder klassiska sevärdheter som Colosseum, Pantheon och Peterskyrkan är också ganska känt. Något som däremot inte alltid nämns i guideböckerna är nyckelhålet på Aventin-höjden. Detta sitter i en träport i den mur som omgärdar malteserriddarnas gård, och kikar man här får man hela Peterskyrkans kupol inramad i en av Roms vackraste utsikter.

Andra saker att göra i staden är att besöka katternas fristad i Largo Argentina, kliva ned i kryptan under Santa Maria della Concezione där kapucinermunkarna smyckat väggarna med kusliga skelettformationer eller bara ta en promenad och njuta av det vackra och medeltida
+

Trastevere.

Den exklusivaste shoppingen hittar du i kvarteren kring Spanska trappan, med fokus på Via Condotti. När du behöver en paus är en trattoria som serverar underbara pastarätter aldrig långt bort. Efter maten avnjuts den italienska glassen, som är i en klass för sig, på en gelateria. 

 

 

Valt flyg
WEEKENDRESA ROM. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.