Flyg + hotell = Smart

Paketresa Sardinien {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Läckra Sardinien

Sardinien är en italiensk ö i Medelhavet. Flyg till Olbia, porten till vackra Costa Smeralda. Här hittar du sol, bad och en fantastisk natur. Boka din weekendresa till Sardinien för att uppleva strändernas ö. 

Italiens mest exklusiva kust hittar du på den nordöstra delen av Sardinien. Det är till Costa Smeralda Europas jet-set reser under sommarmånaderna för att shoppa och bada vid de fina stränderna. Vattnet här är klarare än på de flesta andra resmål kring Medelhavet. Här kan du äta på exklusiva restauranger och samtidigt spana på lyxbåtar.

En av de större städerna på Sardinien heter Alghero. Staden har
+

smeknamnet "Lilla Barcelona" på grund av den katalanska arkitekturen som vittnar om tidigare epoker när ön tillhörde Spanien. Det är en hamnstad där du kan spendera tid på shopping och mat. Bara 2,5 mil utanför Alghero ligger den välbesökta droppstensgrottan le Grotte di Nettuno. 

Från Sardinien tar det bara en halvtimme med båt över till den franska ön Korsika. En perfekt dagsutflykt om du vill insupa lite fransk atmosfär med bad, stadsvandring, shopping och en härlig långlunch.

Till de mest populära turistplatserna går det bussar, men vill man leta upp en egen strand eller upptäcka ön på egen hand är hyrbil att rekommendera.

Valt flyg
PAKETRESA SARDINIEN. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.