Flyg + hotell = Smart

Paketresa Toscana {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 7 Hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Drömmen om Toscana

Få platser har ett så romantiskt skimmer över sig som trakterna runt Florens och Siena. Boka en paketresa till Toscana – och upptäck att maten, landskapet och vyerna är precis så fantastiska som det sägs. Blicka ut över vajande solrosfält, promenera i pittoreska bergsbyar, testa lokala specialiteter på agriturismo (bondgårdar) och njut av magiska solnedgångar.

I hjärtat av Toscana tronar Florens med sina fantastiska sevärdheter – Il Duomo, Uffizierna, Ponte Vecchio – allt inom ett behändigt gångavstånd.       

Från Florens till den medeltida staden Siena är det cirka 6 mil, men många väljer att göra resan lite längre genom att resa via
+

Chiantiområdet med sina berömda vinodlingar. Passa på att besöka någon av vingårdarna och handla hem ditt favoritvin direkt från odlaren.

Det vimlar av charmiga byar och småstäder i Toscana. Här är några pärlor värda ett besök: bergsstaden Volterra, vackra Lucca och bedårande San Gimignano med sina speciella torn.

I Pisa är det naturligtvis främst det lutande tornet som lockar besökare från hela världen, men Pisa är en levande medeltida stad som är härlig att vistas i en dag eller två.

Om du vill bada i havet under din resa så finns det många underbara stränder längs kusten, styr gärna kosan mot trevliga badorter som Castiglione della Pescaia eller Viareggio. 

Valt flyg
PAKETRESA TOSCANA. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.