Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Venedig {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Venedig

Visste du att Venedig vilar ovanpå miljontals träpålar av alm och ek? Stadens vattenvägar utgör en stor del av äventyret. Ta en vaporetto ut till Lido och hyr en cykel för att trampa söderut längs strandpromenaden. Köp med dig ett par lokala bitar ost och en flaska vin på tisdagmorgonens marknad vid Quattro Fontane för en spontan picknick med utsikt över lagunen!

Gondolernas sågtandade förstäv symboliserar Venedigs sex stadsdelar, sestieri. Vill du undfly de turistiska Cannaregio och San Marco? I vackra Dorsoduro kan du strosa genom lugna gränder, längs smala kanaler och inhägnade trädgårdar ihop med stadens författare och konstnärer. Gillar du hundar? Besök den hundtokiga konstsamlaren Peggy
+

Guggenheims museum, samt hennes grav, där hon vilar ihop med sina 14 lhasa apso.

Tips på saker att göra i Venedig är att hyra en taxibåt ut till Torcello, besök den urgamla kyrkan och titta på ett mumifierat helgon. Och du, missa inte den mystiska skulpturparken med sin samling "förstenade" varelser strax intill kyrkan!
Söker du fler saker att göra i Venedig än att vandra längs Suckarnas Bro och köpa venetianska masker, är det väl värt att investera en del av resekassan i det legendariska hotellet Cipriani. Inled kvällen med en av Hemingways favoritdrinkar, Bellini, i hotellträdgården, innan du skämmer bort dig med en meny bestående av krabba, entrecote och tiramisu, ackompanjerat med ett gott Barolovin och en avslutande espresso - och helgen är fulländad.

Valt flyg
WEEKENDRESA VENEDIG. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.