Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA TOKYO {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 5 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

TOKYO - EN KONTRASTRIK METROPOL

Shoppingentusiast, teknikälskare, mangatokig, historieintresserad eller helt enkelt bara sugen på storstadshäng i en kontrastrik metropol? Då ska du boka en paketresa till Tokyo, staden med extra allt. Packa ner ett par bekväma skor i väskan och möt Tokyos många ansikten - blinkande neonskyltar och skyskrapor men också trevliga gågator, fridfulla tempel och välskötta japanska trädgårdar. Det är omöjligt att hinna med jättestadens hela utbud under en och samma resa, låt dig därför inte stressas av tjocka guideböcker utan bestäm dig för ett par höjdpunkter. 

Besök Tokyos äldsta tempel, Senso-ji, och passa på att vandra runt i den gamla och charmiga stadsdelen Asakusa. När du
+

ändå är i området kan du unna dig en japansk badupplevelse, som innefattar både varma källor och skrubbning, på Asakusa Kannon Onsen.

Ingen resa till Tokyo utan åtminstone en riktig shoppingdag, släpp loss i Shibuya (Tokyos underhållnings- och shoppingcentrum) eller botanisera bland mangaprylar och det senaste inom teknikvärlden i Akihabara. Om du prickar in din resa under rätt tid på året så finns också möjlighet att se när Japans tungviktare ägnar sig åt sumobrottning på National Sumo Stadium. 

-
Skyline med Tokyo Tower i Tokyo, Japan.

Vädret i Tokyo

Ingen väderdata

Valt flyg
PAKETRESA TOKYO. FLYG / 5 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.