Annons:
Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Beijing {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 4 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Weekend i Beijing

Beijing, eller Peking som många säger, är en fascinerande huvudstad. Här finns traditionella tehus, magnifika kejsarpalats och ett myllrande vardagsliv i vindlande gränder och på marknader. Men samtidigt finns det moderna hotell, arenor och shoppingcenter.

På sightseeinglistan står den Kinesiska muren, den Förbjudna staden, Sommarpalatset, Himmelska fridens torg m m.

Beijing har fyra huvudsakliga shoppingdistrikt: Wangfujing med många små modebutiker med relativt höga priser, Xidan med flera stora varuhus, Dongdang, dit man beger sig om man vill shoppa märkeskläder och Qianmen, som har billiga sko- och klädaffärer. Jianguomenwai Dajie är också en bra plats för klädesinköp. Det främsta
+

området för elektronikinköp är Zhongguancum, eller ”Silicon Alley” som det också kallas. Silicon Alley ligger i nordvästra Peking. Det viktigaste inför resan är nästan att se till att man har gott om plats i bagaget inför hemresan.

Tänk på att visum krävs för svenska medborgare vid resa till Kina. Kinesiska Folkrepublikens Ambassad når du på telefon 08-579 364 37.

-
Kinesiska muren i Peking
Valt flyg
WEEKENDRESA BEIJING. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.