Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA HONGKONG {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 5 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

SHOPPINGPARADISET HONGKONG

I heta Hongkong får den perfekta blandningen av det traditionella Kina och de moderna inslagen från västvärlden. Här kan du besöka religiösa tempel, äta på underbara restauranger, relaxa på lyxiga spa-anläggningar, spela bort reskassan på casino eller shoppa loss på designerväskor. För vad du än gör - glöm inte att lämna gott om utrymme i väskan till hemresan när du besöker detta shoppingparadis.

Några sevärdheter måste du också boka av. Börja med att ta spårvagnen upp till Victoria Peak och njut av utsikten över hela staden. För att se Hongkongs vackra skyline från vattnet tar du en av Star Ferry-båtarna som seglar ut från Victoria Harbour. Missa
+

inte "Big Buddha", 34 meter hög är den en av världens största sittande buddhastatyer. Mitt bland skyskraporna hittar du Wong Tai Sin-templet, här ligger rökelsen som en dimma och överallt sitter människor uppslukade i bön.

-
Vacker kväll i Hongkongs hamn
Valt flyg
PAKETRESA HONGKONG. FLYG / 5 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.