Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA SHANGHAI {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 5 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

SHANGHAI, ORIENTENS PÄRLA

Shanghai är en enorm metropol (ca 25 miljoner invånare) med ett strategiskt läge vid Yangtzeflodens mynning.  Staden bjuder på en skön blandning av ultramoderna skyskrapor i Pudong-distriktet och lugna parker där folket utövar sin tai-chi på morgonen i det gamla distriktet Huangpu.

Börja gärna ditt besök med att vandra längst Bund (hamnpromenaden vid Huangpufloden) som ger dig en vy över stadens skyline med sin spektakulära arkitektur. Vill du komma upp och se Shanghai från ovan kan du besöka Shanghai World Financial Center eller The Oriental Pearl Tower. Båda har observationsdäck av glas och erbjuder storslagna vyer över staden.

Chenghuang Miao är ett fantastiskt tempelkomplex som ligger i anslutning till
+

Yuyuan-trädgården som är ett av de vackraste exemplen på kinesisk trädgårdskonst.  Jade Buddah Temple är ett buddhistiskt tempel, berömt för sina två stora buddhastatyer av jade.  I mitten av Shanghai så hittar man Renminparken (Folkets park) som är en omtyckt träffpunkt för Shanghaiborna. Passa på att köpa mat från ett av gatustånden och gör en picknick. Xintiandi är en stadsdel från den franska kolonialtiden. Här finner du spännande butiker, kaféer och restauranger i traditionella Shikumenhus.

Nanjing Lu, är den mest kända shoppinggatan i Shanghai. Ett 5,5 kilometer långt shoppingparadis där den västra delen säljer världskända märken medan den östra delen är mer inriktad på kinesiska varor.

-
Vy över Shanghai
Valt flyg
PAKETRESA SHANGHAI. FLYG / 5 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.