Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Dubrovnik {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Romantiska Dubrovnik

Denna romantiska medeltidsstad anses vara en av Europas vackraste städer. Dubrovnik ligger längst ner i södra Kroatien och har en fantastisk riviera. Boka en paketresa till Dubrovnik och upplev dess cafékultur, berömda arkitektur och spännande historia.

Det finns mycket att se i Dubrovnik och om du vill besöka gamla stan bör du vandra längs den breda gågatan Stradun — en vacker, mamorbelagd gata kantad av caféer, restauranger, butiker och historiska minnesmärken. Här är många caféer snabba med sina uteserveringar när solen tittar fram.

Du får inte missa att vandra på Dubrovniks stadsmur och uppleva den gamla staden från ovan. Muren går runt hela Dubrovniks gamla stadskärna och är
+

nästan två kilometer lång och som mest 25 meter hög.

Dubrovnik bjuder på mycket historia och i staden hittar du sevärdheter som Dominikanklostret, S:t Blasius kyrka och Sponzapalatset. Palatset är en av de få byggnader som klarade sig efter den stora jordbävningen staden utsattes för år 1667.

Kan du tänka dig att betala lite för att få en plats bland solstolarna kan du besöka Stadsstranden. Här kan du njuta av det rena, klara vattnet samt utsikten över gamla Dubrovnik och ön Lokrum. En annan flott havsutsikt får du från Villa Dubrovniks terrass samtidigt som du njuter av lyxig medelhavsmat.

-
Vy över staden Dubrovnik
Valt flyg
PAKETRESA DUBROVNIK. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.