Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Makarska rivieran {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

Den vackra Makarska rivieran

Den 60 kilometer långa Makarska Rivieran sträcker sig mellan städerna Omis i norr och Gradac i söder. Med sitt turkosblåa vatten och dramatiska landskap lockar den besökare från hela världen. Denna populära kustremsa söder om Split består av flera mysiga orter med fina stränder. Boka din paketresa till den Makarska Rivieran – en av världens vackraste kuststräckor.

Längs den Makarska Rivieran ligger många charmiga badorter. Besök Tučepi och bada vid rivierans kanske vackraste strand. Gillar du att vandra kan du välja på flera vandringsleder. En badort med mycket historia är Brela som är känt för sitt kristallklara vatten och sina klapperstensstränder. En lugn ort perfekt för stilla dagar. Hit
+

kan du promenera eller cykla längs strandpromenaden från rivierans huvudstad Makarska. Makarska är en hamnstad som har en rik historia och anor ända från det romerska riket. Härifrån kan du ta båten ut till öarna Brac och Hvar och uppleva den kroatiska skärgården.  

Med sitt tacksamma läge erbjuder den Makarska Rivieran strandnära restauranger, barer och caféer. Där du kan blicka ut över det turkosblåa havet och njuta av god kroatisk mat. Passa på att besöka mindre krogar inne i Makarska där lokala rätter och traktens vin står på menyn.

Klapperstensstränder och mysiga badorter, kristallklart vatten perfekt för bad och snorkling, flera utflyktsmöjligheter. Här finns något för alla!

-
Kristallklart vatten vid Makarska rivieran i Kroatien
Valt flyg
PAKETRESA MAKARSKA RIVIERAN. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.