Flyg + hotell = Smart

Paketresa Split {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Superheta Split

Split bjuder på kristallklart vatten, en oerhört vacker skärgård, en rik historia och ett kök som till hög grad är inspirerat av det italienska. Boka en paketresa till populära Split! 

En stadsvandring i Split med dess närmare 2000-åriga historia rekommenderas varmt. Staden grundades av den romerska kejsaren Diocletianus som lät uppföra ett palats och döpte det till sitt eget namn. För ca 1400 år sedan flyttade stadens befolkning in i palatset som idag rymmer gamla staden. Palatset är stadens stolthet och ett av senantikens viktigaste byggnadsverk. Här tar man sig lättast runt på gående fot då den gamla delen av staden är
+

bilfri. 

Split är Kroatiens näst största hamnstad och hamnpromenaden Riva ger staden dess puls med sin blandning av turister och lokalbefolkning. Härifrån kan du ge dig ut på äventyr till havs i form av segling, dykning och vattensporter eller båtluffning i den kroatiska skärgården. 

Vill du göra en utflykt till lands rekommenderar vi den kända nationalparken Plitvicesjöarna mellan Split och Zagreb. Nationalparken består av ett sjösystem med sexton sjöar samt många fantastiska vattenfall. 

I Split äter du grillad färsk fisk, stuvat kött, hemgjord pasta och luftig pizza. Den lufttorkade skinkan ”prust” är ett måste att testa! Passa på att besöka en av stadens marknader med färsk fisk och grönsaker.

Valt flyg
PAKETRESA SPLIT. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.