Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Riga {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 Hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Riga

Lettlands pärla Riga har en rik historia och ett rikt kulturarv. I Gamla stan kan du i de trånga gränderna upptäcka hantverksbodar, gallerier och caféer. 

Över en tredjedel av Rigas hus är byggda i Jugend-stil och på husfasaderna ser du finurliga torn och vackra utsmyckningar. Riga har flest sådana byggnader i hela Europa och det är just därför som den historiska innerstaden finns med på UNESCO:s världsarvslista. Gillar du design får du inte missa ett besök på Art Nouveau Museum som ligger i arkitekten Konstantīns Pēkšēns lägenhet. Adressen är Alberta iela 12.

Andra saker att göra är att besöka Centralmarknaden med dess gigantiska saluhallar. Du kan också fynda bland hantverk och
+

kitsch. Till sist, unna dig lite lyx och koppla av på något av stadens spa!

Valt flyg
WEEKENDRESA RIGA. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.