Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA BORNEO {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 11 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

BORNEO BJUDER PÅ DJUNGEL OCH PARADISÖAR

Kota Kinabalu på Borneo är den perfekta semesterorten för dig som vill kombinera sol och bad med äventyr. Boka en paketresa till Borneo och upplev hisnande natur i form av berg, regnskogar och kritvita stränder. Kota Kinabalu är en populär destination att resa till, då det härifrån är enkelt att ta sig till alla vackra paradisöar med båt.

Tunku Abdul Rahman National Park består av fem öar och här finns det oändligt med platser att upptäcka. Aktiviteter som lockar är att åka zipline, simma bland korallrev och vandra i djungeln. När du åker på paketresa till Borneo hamnar du mitt i djungelns hjärta. Passa på att beskåda de utrotningshotade orangutangerna under din resa - i dagsläget
+

lever aporna enbart på Borneo och Sumatra. 

Manukan Island når du på en 10 minuter kort båtresa från Kota Kinabalu. Njut av vackra längsträckta stränder med kristallklart vatten och exotiska fiskar. Här finns också ett brett utbud av vattensporter och fina restauranger. 

Mount Kinabalu är Malaysias högsta berg och ett måste för äventyraren. När du klättrat upp till toppen kan du blicka ut över Borneos gröna regnskogar och ta in den magiska utsikten. 

-
Näsapa på Borneo
Valt flyg
PAKETRESA BORNEO. FLYG / 11 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.