Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA KUALA LUMPUR {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 6 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

SHOPPING- OCH MATMECKAT KUALA LUMPUR

För 150 år sedan var Kuala Lumpur ett litet gruvarbetarläger i den malajiska djungeln, i dag är staden en brusande metropol full av djärva arkitektoniska skapelser. Boka en paketresa till Kuala Lumpur och upptäck en kulturell smältdegel som bjuder på allt från enorma skyskrapor till sköna Chinatown. Ta dig runt med taxi eller monorail (billiga färdmedel om man inte vill utmana den intensiva trafiksituationen i Kuala Lumpur till fots) och bocka av stadens stoltheter.  Tvillingskyskraporna Petronas Twin Towers är imponerande på kvällen när de är upplysta och från tornet Kuala Lumpur Tower får du en enastående utsikt.

En resa till Kuala Lumpur är först och främst en mat- och shoppingupplevelse. Här finns
+

flashiga gallerior och enorma shoppingcenter som lyxiga Suria KLCC och Pavilion KL. I Chinatown kränger försäljare allt från klockor till kläder och kryddor. Här gäller en grundregel: pruta!

Kuala Lumpur är ett matmecka, missa inte att beta av de fantastiska matmarknaderna under din resa. Sväng gärna in på matgatan Jalan Alor i kvällningen. På rangliga plastbord i trottoarmyllret serveras makalösa fisksoppor och rykande dumplings. Enligt många är det just på Kuala Lumpurs stimmiga gatuserveringar som den bästa maten kan avnjutas.

-
Petronas Twin Towers i Kuala Lumpur
Valt flyg
PAKETRESA KUALA LUMPUR. FLYG / 6 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.