Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA LANGKAWI {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 9 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

STRAND- OCH DJURLIV PÅ TROPISKA LANGKAWI

Den häftiga ögruppen Langkawi i Malaysia utgörs av 99 öar men det är till Pulau Langkawi de allra flesta reser. Välj en paketresa till Langkawi om du vill uppleva paradisstränder och ett fascinerande djurliv med allt från skräckinjagande krokodiler till gulliga apor.

På den fina ön kan du lägga vardagen bakom dig och slappa på en enslig vit korallstrand medan du njuter av lugnet. Men Langkawi passar även dig som vill ha lite action på semestern. Här hittar du den 700 meter långa bron Langkawi Sky Bridge, en populär attraktion för alla våghalsar. Du som inte lätt får svindel kan ta in utsikten över Andaman Sea cirka 125 meter över havet.

På en resa till vackra Langkawi är det
+

lätt att känna sig som hemma. Lokalinvånare blandas med turister på fiskerestaurangerna och strandbarerna. Priserna är låga vad det gäller både shopping och mat. På din resa bör du smaka nationalrätten Ikan Bakar, en fisk som marineras i kokosmjölk och kryddor och sedan grillas i bananblad.

Det är oerhört lätt att trivas när du väljer att resa till det malaysiska paradiset. Planera in din drömsemester nu och boka din paketresa till Langkawi med Resfeber.

-
Skybridge i Langkawi
Valt flyg
PAKETRESA LANGKAWI. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.