Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA PENANG {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 11 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

GATUMYLLER OCH STRANDHÄNG PÅ PENANG

På den soldränkta ön Penang hittar du lojt strandhäng och idylliska fiskebyar. Men de flesta som har bokat en paketresa till Penang är först och främst här för att uppleva skönheten och gatumyllret i Georgetown. Att Malaysia är en kulturell smältdegel blir extra tydligt i Georgetown, en stad som numera finns med på Unesco:s  världsarvslista. Här bor indier, kineser och malajer sida vid sida. En resa till Penang och Georgetown blir därför på sätt och vis också en resa till hela Asien. Kryssa mellan buddhistiska tempel, vackra byggnader i kolonial stil (Penang var tidigare en brittisk koloni), cykelrickshaws, osande matstånd och dvd-butiker som spelar bollywoodmusik på hög volym. 

Det sägs att
+

den bästa maten i Malaysia finns på Penang. Passa därför på att vandra mellan uteserveringarna och upptäck köken från Asiens alla hörn under din resa. Hitta också lugnet i buddhisttemplet Wat Chaiya Mangkalaram där det bland annat finns en 33 meter lång staty av en liggande Buddha. Andra sevärdheter: fjärilsfarmen Penang Butterfly Farm är ett fint utflyktsmål och för de modiga kan The Snake Temple vara värt ett besök. Längtar du efter sand mellan tårna finns det många stränder på ön, till exempel Batu Ferringhi och Tanjung Bungah. 

-
Solnedgång Penang i Malaysia
Valt flyg
PAKETRESA PENANG. FLYG / 11 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.