Flyg + hotell = Smart

Paketresa Malta {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Ett paradis i Medelhavet

Malta är ett litet land bestående av tre öar Gozo, Comino och huvudön Malta. Läget mellan Sicilien och Nordafrika borgar för ett skönt klimat året om.

Här finns både sand- och klippstränder. Flera stränder är barnvänliga. Andra passar dig som vill bada utan att trängas med andra. Till exempel Ghajn Tuffieha Bay, vars röda sand gör solnedgången till ett magiskt skådespel. Eller klippbadet vid Pete's pool där vågorna gröpt ur pool-liknande formationer. Området är även känd för att ha Europas bästa dykning, med en sikt på upp till 30 meter. Missa inte Blue Lagoon!

Huvudstaden Valetta är en historisk hamnstad som grundades redan under medeltiden och med sina
+

trånga gränder, utsmyckade kyrkor och små torg är den perfekt att flanera i. Matkulturen är förstås inspirerad av närheten till havet och det finns gott om restauranger där du kan frossa i fisk och skaldjur.

Andra saker att göra är att besöka medeltidsstaden Mdina och St: Agathas underjordiska katakomber med fresker från 1000-talet. Besök Hal Saflieni Hypogeum, De dödas stad, under huvudstaden Valletta.

Namnet på ön Gozo betyder glädje. Och visst är ön lite grönare och tempot mer laid back än på Malta. Ön är även full av sägner. Besök Kalypsos grotta, som ligger ovanför den vackra rödaktiga stranden Rambla Bay. I Odysséen hölls Odysseus som kärleksfånge av nymfen Kalypso i denna grotta under sju år. 

Valt flyg
PAKETRESA MALTA. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.