Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA AGADIR {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 7 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

AGADIR - EN MODERN BADORT

Agadir är en marockansk badort med en långgrund och finkornig sandstrand och en fin och bred strandpromenad som sträcker sig i flera kilometer.  Här finns genuina marockanska kvarter, en livlig hamn samt en marina kantad av caféer, restauranger och affärer. Hotellen i turistområdet har en god standard.

Det är billigt att både äta och dricka något gott i Agadir. Längst strandpromenaden finns flera restauranger, uteserveringar och barer. Många har underhållning med levande musik på kvällarna.

Shoppa kan man göra både i souken, den arabiska gamla marknaden, eller i trendiga, internationella affärer vid marinan. Agadirs souk är en upplevelse för sinnena, strosa runt och insup atmosfären och
+

dofterna. Handla hantverk, silversmycken, lädervaror, mattor, kläder eller kryddor. Glöm inte pruta!  

Vill du vara aktiv under din vistelse i Agadir finns det möjlighet att surfa, spela tennis eller spela golf på fler fina golfbanor i närheten.

Utflyktsmöjligheterna från Agadir är många. Kortare utflykter till uråldriga byar vid Atlasbergen t ex marknadsstaden Taroudant, eller längre turer till sagostaden Marrakech eller den vackra Essaouira. 

-
Valt flyg
PAKETRESA AGADIR. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.