Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Marrakech {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 4 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

En stad i kontrast

Marrakech, som länge målats upp som mystikens stad, där tusen och en natt varit temat har idag en helt annan profil. Om man letar lite. Bakom den något utnötta och öronbedövande medinans många handelsstånd kan man hitta några av dagens hetast skapande konstnärer och fotografer. Och Riaderna spänner sig i en imponerande båge från gammalt och klassiskt till cutting edge design.

Detta är en stad i kontrast och gör din semester oförglömlig. Mixen mellan den otroliga intensiteten hos ivriga försäljare, gamla, levande traditioner och ormtjusare blandat med den nya scenen och alla de fantastiska spainrättningarna staden har att erbjuda, är en boost för alla sinnen.

Saker att göra i Marrakech:
+

Marocko har ett enastående kök och måste du besöka La Terrasse des Epics. Detta populära matcafé är undangömt på ett hustak i hjärtat av medinan och ger dig utöver en fantastisk Fransk-Marockansk matupplevelse frammanar atmosfären en möjlighet till shabaan, det Marockansk-Arabiska ordet för total tillfredställelse.

För att kolla in ny skönt skapande, börja på Riad 18. Leta dig sedan vidare till Riad Yima och fotomuseet i gamla delen av medinan. Ett absolut måste i är också Les Borjs de la Kasbah och La Sultana, spa i världsklass!

Valt flyg
WEEKENDRESA MARRAKECH. FLYG / 4 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.