Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Mauritius {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 8 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

MAURITIUS — EN BIT AV PARADISET

Mauritius erbjuder till skillnad från många andra populära semesteröar ett genuint multikulturellt klimat. Förutom möjligheter till sol och bad finns sådant som djuphavsfiske och vandringsleder för den som tröttnat på solstolen. Närheten till havet ger ett brett utbud av fiskarter som gör din restaurangupplevelse unik. Oavsett om du är en shoppingälskare, solbadare, äventyrare eller historieintresserad finns någonting för dig.

Den fantastiska naturen här påminner mycket om grannön Madagaskars. Oavsett om du befinner dig i den klippiga terrängen i söder eller på låglandet i norr kring Triolet, är en längre promenad alltid en god idé. Det korallrev som omger hela ön gör
+

dykning till en unik upplevelse.

Eftersom så många olika nationaliteter samsas på ön kan man förvänta sig kök som spänner över hela Afrika och Indien, men även inslag från de sydeuropeiska köken.

Här kan du åka med på spännande fisketurer. Man behöver alltså inte nöja sig med fisk andra fångat. Kring Mauritius har flera av världens största fiskar fångats. Ett tips är att inte gå till de stora hotellen för att arrangera en fisketur. Även om Grand Port erbjuder fantastiska stränder och klarblått vatten så kan man med endast en kort bussfärd därifrån få samma upplevelse. Gå istället till någon lokal fiskare och fråga om du kan få följa med.

-
Kristallklart vatten i Mauritius
Valt flyg
PAKETRESA MAURITIUS. FLYG / 8 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.