Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Cancún {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 9 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Paketresa Cancún

Den klassiska mexikanska turistorten Cancún lockar till ett behagligt strandliv med sina långa, fina, kritvita sandstränder. Är du intresserad av snorkling eller dykning finner du ett av världens största korallrev, "The Great Maya Reef", längs med kusten. 

Vill du testa en annan sandstrand så passar den lilla ön Isla Mujeres med härliga vita stränder perfekt för en liten utflykt. 

Skulle du vilja lämna stranden ett tag kan du besöka staden Cancún. Här finns rolig shopping och inte minst ett sjudande nöjesliv med mängder av barer och nattklubbar. Avsätt också tid för en utfärd till Chichén Itzá, den bäst bevarade arkeologiska mayastaden, där du kan se
+

bland annat det berömda El Castillo-templet. 

-
Vit strand i Cancún
Valt flyg
PAKETRESA CANCÚN. FLYG / 9 HOTELLNÄTTER / 2 personer
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.