Annons:
Flyg + hotell = Smart

PAKETRESA PLAYA DEL CARMEN {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

FLYG / 10 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Sök flyg + hotell

PAKETRESA TILL PLAYA DEL CARMEN

Playa del Carmen är en av de populäraste turistorterna i Mexiko. Här finns både större resorts vid stranden och också enklare boenden längs huvudgatan. Om du bokar en paketresa till Playa del Carmen har du chans att uppleva en härlig semester med god mexikansk mat, avslappnande stranddagar och ett livligt nattliv.

Stranden är kritvit, vattnet är turkost och längs gågatan Quinta Avenida finns ett stort utbud av restauranger och barer samt många småbutiker för dig som vill shoppa.

Från Playa del Carmen kan du ta en utflykt till Tulum Beach, som är en av världens vackraste stränder och här kan du även besöka de historiska Mayaruinerna.

Strand i Playa del Carmen
Valt flyg
PAKETRESA PLAYA DEL CARMEN. FLYG / 10 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.