Flyg + hotell = Smart

LYXWEEKEND AMSTERDAM {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS.

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I AMSTERDAM

Att bo på lyxhotell i Amsterdam betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Amsterdam och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. Vips kan du boka våra populära lyxweekends till kanonpriser!

Förutom att bo lyxigt så finns det fler saker du kan göra för att få en lyxig weekend. Vill du unna dig något utöver det vanliga kan du styra stegen mot Amsterdams dyraste gata PC Hoofstraat. Här ligger de mest exklusiva butikerna med
+

bra chans för lyxshopping. Det går såklart utmärkt att bara fönstershoppa också. Avsluta en lång dag på cykel bland kanaler och sevärdheter med ett trevligt restaurangbesök. Ett hett tips är att boka en middagskryssning med trerätters och glittrande utsikt. Dessutom kan du uppleva Amsterdam med en Prosecco Bike och dricka bubbel samtidigt som du blir körd genom staden! 

Valt flyg
LYXWEEKEND AMSTERDAM. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.