Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Amsterdam {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Amsterdam

I Amsterdam går det mer än en cykel per invånare, vilket betyder att det finns över 880 000 cyklar. När du åker på weekendresa till Amsterdam hyr du med fördel en cykel och upptäcker staden på egen hand. Avstånden är relativt korta, marken platt och cykelbanorna pålitliga. 

I den gamla arbetarstadsdelen Jordaan finner du stans mysigaste shoppingkvarter. På 9 Straatjes (nio smågator) finns det gott om gulliga prylaffärer, trendiga boutiquer, imponerande gallerier och bra restauranger. Du hittar detta shoppingmecka runt gatorna Rozengracht, Leidsestraat, Prinsengracht och Singel - vi lovar att det går att sysselsätta sig en hel dag här.

När du reser till Amsterdam är ett besök på Van Gogh
+

Museum obligatoriskt. Museet har världens största samling av den nederländska konstnären. Är du intresserad av modern konst bör du även besöka Stedelijk Museum som ligger precis intill. Absolut värt entréavgiften. Dessutom finns det fantastiska Riksmuseet i närheten.

Under din weekendresa i Amsterdam kan du passa på att frossa i god mat och dryck. Starta dagen med en underbar frukost på Omelegg - De Pijp och missa inte Café Gollem på Raamsteeg 4. Här serveras över 200 sorters flasköl och 14 olika fatöl som byts ut regelbundet. 

Valt flyg
WEEKENDRESA AMSTERDAM FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.