Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Oslo {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Oslo

Åk på en weekend till Oslo! För att vara en huvudstad är den ganska liten, men här finns massor att göra under en helg. Och staden växer - med massor av ny intressant arkitektur och konst att se på. Oslos nya operahus ligger i en storslagen marmor- och glasbyggnad precis nere vid vattnet, ta en promenad på operahusets tak och få en fin utsikt över Oslo och fjorden. Vill du roa dig finns det många pubar, barer och klubbar. Ett självklart stopp är Aker Brygge, ett trevligt område där serveringarna och butiker ligger tätt. 

Andra saker att göra i Oslo är att besöka Munchmuseet som har en unik samling av mer än 1 100 av Munchs målningar. Museet ligger vid stans botaniska park. Vigelandsparken
+

är en fantastisk skulpturpark med över 200 skulpturer av Gustav Vigeland. Bästa utsikten över staden och fjorden får du högst upp i Holmenkollens Skidmuseum & Hoppbacke. 

Mer än hälften av Oslos kommun består av skog och parker vilket gör att Oslo känns som en mycket grön stad. Ta tunnelbanan till Nordmarka eller en båt ut till någon av de 40 öarna och du befinner dig mitt i naturen.

Valt flyg
WEEKENDRESA OSLO. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.