Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Wien {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Wien

Det är många världskändisar som vandrat Wiens gator genom historien - Beethoven, Mozart, Klimt och Sigmund Freud för att nämna några. Ta en weekendresa till Wien om du vill gå i dessa legenders fotspår.

Österrikes huvudstad är en dröm för kulturfantasten. Staden är full av musik, konst och vacker arkitektur. Stadskärnan bjuder på många historiska och praktfulla byggnader. Vill du själv känna historiens vingslag ska du bege dig till Café Landtmann där det sägs att Freud drack sitt morgonkaffe bland de sammetsmöbler och kristallkronor som varit en del av inredningen sedan 1873. Om du vill se det lite mer moderna under din resa till Wien bör du söka dig till stadsdelen Donaustadt där du
+

istället hittar skyskrapor och stadens största shoppingcenter.

Om du vill undvika de typiska turiststråken ska du leta dig fram till Freihausviertel - en bohemisk stadsdel med fantastiskt annorlunda och rolig shopping. När du åker på en weekendresa till Wien passar det utmärkt att besöka nöjesfältet Prater i Leopoldstadt. Väljer du att bege dig västerut hamnar du istället i Hietzing där du hittar det pampiga slottet Schönbrunn, en av Wiens mest besökta attraktioner. 

Valt flyg
WEEKENDREDA WIEN. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.