Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Gdansk {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend Gdansk

Vill du ha en prisvärd semester i östra Europa ska du boka en weekend till Gdansk. En gammal hamnstad i norra Polen med gamla kranar, historiska sevärdheter och charmiga gator. Ta en guidad tur och se Mariakyrkan, Oliwakatedralen och långa torget eller ta dig runt på egen hand. Staden är nästan sammanväxt med kurorten Sopot och Gdynia och tillsammans bildar de trestadsområdet. 

Det är billigt att både shoppa och gå på restaurang i Polen. Kring promenadstråket vid hamnen finns det många trevliga restauranger och populära uteserveringar för varma kvällar. 

Gdansk passar dessutom bra om du är sugen på salta bad i Östersjön! En varm sommardag är stranden full och vattnet är
+

långgrunt och ungefär lika varmt som i Sverige. Stranden börjar vid hamnen och går sedan vidare mot Sopot. 

Är du här på våren eller hösten kanske en skön spavistelese lockar? Det finns många spaanläggningar att skämma bort sig på!

Valt flyg
WEEKENDRESA GDANSK. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.