Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend KRAKÓW {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I KRAKOW

Att bo på lyxhotell i Krakow betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Krakow och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. 

Krakow en promenadvänlig stad och perfekt för romantiska stunder bland hästdroskor och pampiga byggnader. Även fikakulturen är stark och det finns många caféer att vila fötterna på mellan sightseeing, konstgallerier, promenader i de judiska kvarteren och utflykter. Njut av ett glas vin på en av
+

uteserveringarna på det medeltida torget Rynek Glowny, som ligger i hjärtat av gamla stan. Unna dig sedan en trerätters, som du kan få för en liten peng här.

Valt flyg
LYXWEEKEND KRAKOW. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.