Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Kraków {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

Flyg / 3 hotellnätter / 2 pers

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend Kraków

Väl bevarat stoltserar Kraków med en stadskärna från medeltiden och arkitektur som är minst sagt eklektisk med renässansfasader och gotiska byggnader som tryggt lutar sig mot varandra. Men låt dig inte luras av dessa ibland överdådiga men ofta ganska slitna fasader, bakom dem gömmer sig högaktuell kultur och mysiga caféer.

Vill du få en riktig känsla av Krakóws sjudande, rent av bubblande framtid ska du bege dig till de gamla judiska kvarteren, Kazimierz. Husen här är nästan fallfärdiga, men du finner vackra innegårdar där det serveras billig öl och enklare mat. Här är atmosfären god och tillåtande, och det är lätt att känna sig som hemma.

Väl i de
+

judiska kvarteren ska du prova på det judiska köket. Ett besök på restaurangen Hamsa bekräftar Krakóws självklara roll i tävlingen om Europas hetaste platser.Traditionell och fantastiskt fräsch mat intar du på bufférestaurangen Polakowski. Fortsätt sedan kvällen och natten på Frantic, en nyöppnad klubb som lockar dj:s från hela Europa.

Valt flyg
WEEKENDRESA KRAKÓW. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.