Flyg + hotell = Smart

Lyxweekend Warszawa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 2 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

UTVALT OCH LYXIGT I WARSZAWA

Att bo på lyxhotell i Warszawa betyder att du får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Här har vi handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen i Warszawa och kombinerat dem med våra bästa flygpriser. 

I denna spännande stad, som har många kontraster mellan nytt och gammalt, har du råd att unna dig vardagslyx i alla dess former. I gamla stan kan du beundra slottet och njuta av sköna stunder på uteserveringarna på torget Rynek Starego Miasta. Den polska huvudstaden har många Michelinbelönade
+

restauranger för härliga smakupplevelser. Är du ute efter lyxig shopping ska du rikta blicken mot den exklusiva gatan Mokotowska. Efter sevärdheter som Kulturpalatset kan du varva ner i den vackra parken Park Lazienki, en grön oas under sommarhalvåret. 

Valt flyg
LYXWEEKEND WARSZAWA. FLYG / 2 HOTELLNÄTTER.
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.