Flyg + hotell = Smart

Weekendresa Warszawa {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER / 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Weekend i Warszawa

Är du intresserad av kultur och historia ska du boka en weekend till Warszawa. Trots att Polens vackra huvudstad fick byggas upp på nytt efter andra världskriget så är det en charmig stad där historiens vingslag lyser starkt. Är du nyfiken på Warszawas sevärdheter så kan du besöka Kulturpalatset, Pawiakfängelset och Upprorsmuseet som är ett av flera museer som berättar om stadens tuffa historia.

Samtidigt är det en levande och nyskapande storstad under stor utveckling. Staden ligger i framkant när det kommer till konst och kultur med många nyöppnade gallerier, barer och designbutiker. Här trivs dessutom den som är ute efter prisvärd shopping, vill fly vardagen på ett lyxigt spahotell, äta mat i
+

världsklass och ta del av ett hett nattliv. Även stadens bästa park Park Lazienki är värt ett besök.

I den mysiga gamla stan kan du besöka det kungliga slottet eller dricka något gott på en av uteserveringarna på torget Rynek Starego Miasta. Ett annat hett område är det hippa konstnärsområdet Praga och runt Zabkowska-gatan hittar du några riktigt trevliga barer. Runt det trendiga universitetsområdet Powisle sprudlar det också av mycket aktivitet.

 

Valt flyg
WEEKENDRESA WARSZAWA. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.