Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Algarve {{pricePerGuest | currencyEx}}/pers

Flyg / 7 hotellnätter / 2 pers

Sök flyg + hotell

Upptäck Algarvekusten

Längs den vackra Algarvekusten i södra Portugal ligger mängder med sköna stränder, ofta insprängda mellan dramatiska klippformationer. Den två kilometer långa Praia da Rocha är den mest kända och fotograferade. I Carvoeiro hittar du Praia da Marinha som 2016 utsågs till en av de 25 bästa stränderna i världen av Trip Advisors besökare. 

För såväl soldyrkaren som den aktive har kusten massor att erbjuda sina besökare. Spelar du golf finner du mängder med golfbanor av högsta klass. Vill du ha full fart på nöjeslivet så är ett besök till Albufeiras nöjesgata "The Strip" det självklara valet. I Albufeira hittar du också det största utbudet av shopping med allt
+

från marknader till stora shoppingcenter.

Vill du komma en bit från turistorternas höga tempo kan vi rekommendera hyrbil under några dagar. Besök små charmiga byar och ät en lunch på en lantlig krog. 

-
Strand vid Algarve i Portugal
Valt flyg
PAKETRESA ALGARVE. FLYG / 7 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.