Annons:
Flyg + hotell = Smart

Paketresa Azorerna {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 6 HOTELLNÄTTER/ 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

Vackra Atlantöarna Azorerna

Styr din nästa paketresa till natursköna Azorerna. Ögruppen är ett oexploaterat portugisiskt resmål som består av nio vulkaniska öar, 150 mil från Lissabon.  Här finns det orörd natur, vackra växter, exotiska svarta stränder och dramatiska vyer.

Du kan med fördel kombinera flera av de vackra öarna och det går både flyg och färja mellan dem. På Azorernas huvudö São Miguel möts du av kullar, varma källor, botaniska trädgårdar och fina vandringsleder. Förutom den underbara naturen lockar ön med en sprudlande stadsmiljö och huvudstaden Ponta Delgada har mycket att erbjuda. Här finns det trevliga restauranger, kullerstensgator, ett livligt nattliv och en lyxig marina som du kan
+

promenera längs både på dagen och kvällen.

Det finns mycket att se och göra på ön och du tar dig bäst runt genom att hyra bil. Öns mest populära sevärdhet är tvillingsjöarna, en vulkankrater där vattnet skiftar i grönt och blått. Vill du se mer av vad havet erbjuder kan du följa med på en spännande delfin- eller valsafari eller testa djuphavsfiske. Det finns dessutom två fina golfbanor att spela på i natursköna miljöer.

Det azoriska köket smakar himmelskt och restaurangerna serverar både färsk fisk och förstklassigt kött. Är du en tedrickare kan du njuta av en rykande het kopp närodlat te. Du hittar nämligen Europas enda teplantage här på São Miguel. Azorerna är dessutom kända för sin goda ananas och vin av hög kvalitet.

-
Valt flyg
PAKETRESA AZORERNA. FLYG / 6 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.