Flyg + hotell = Smart

LYXWEEKEND LISSABON {{pricePerGuest | currencyEx : 0 : false}}/pers

FLYG / 3 HOTELLNÄTTER/ 2 PERS

Uppdaterad {{lastUpdated}}
Sök flyg + hotell

LYXIGT OCH UTVALT I LISSABON

Att bo på lyxhotell betyder att man får njuta av ett femstjärnigt boende med alla bekvämligheter, fluffiga badrockar, restauranger i toppklass och frukostbufféer där ingenting saknas. Servicen är på topp och atmosfären får dig att glömma vardagen. Visste du förresten att de formella kriterierna för att få fem stjärnor bl.a. är att erbjuda room service dygnet runt, ha en restaurang som är öppen för lunch och middag alla dagar i veckan och erbjuda ett urval av kuddar att välja mellan.
 

Helt ärligt - skulle det inte vara härligt, om så bara en gång i livet, få unna sig att bo på ett femstjärnigt lyxhotell? Kanske vill du fira något speciellt, överraska din
+

käresta, eller bara ha ett minne för livet?
 

Vi har handplockat några av våra favoriter bland lyxhotellen och kombinerat dem med våra bästa flygpriser och vips kan du boka våra populära lyxweekend till kanonpriser!

Valt flyg
LYXWEEKEND LISSABON. FLYG / 3 HOTELLNÄTTER
{{pricePerGuest | currencyEx}}/pers
Priset avser flygresa inkl. flygskatt samt del i rum/lägenhet med reservation för ev. slutförsäljning. Önskar du andra hotell eller datum? Resfeber har fler hotellval.
OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas/ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten. Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.